Sluiten

Behang in de regio Zevenbergen en Breda

Schoone WOONwensen is de behangspecialist

Schoone WOONwensen is de interieurspecialist in behang in de regio Zevenbergen en Breda. Schoone WOONwensen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van A-merk behang én ons eigen NL Label behang, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste keuze als u op zoek bent naar nieuwe wandbekleding. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Ontdek zelf onze eigen NL Label behangcollectie, of één van de andere behangmerken.

Nieuw behang?

Er valt heel wat te kiezen bij Schoone WOONwensen

Bekijk de vele mogelijkheden van behang. Schoone WOONwensen biedt u de meest uitgebreide collecties behang in de regio Zevenbergen en Breda.

 • Trendsetter

  Eijffinger is een trendsetter op het gebied van gordijnen en behang. Het is niet voor niets dat Eijffinger vaste gast is bij woonprogramma’s, bij de vtwonen en al jaren de set van Goede Tijden, Slechte Tijden aankleedt.

 • Om vrolijk van te worden

  Eijffinger is bij uitstek de leverancier van behang waar u vrolijk van wordt. Klinkende namen als Ibiza, Flamenco en het bekende Pip design, brengen kleur en leven in uw kamer. Maar uiteraard zijn er ook rustigere designs voor een ingetogen sfeer.

 • Wallpower

  Foto’s of afbeeldingen die een hele muur beslaan? Dat kan met de Wallpowers van Eijffinger. Zo brengt u wel makkelijk de natuur in huis of juiste de gezelligheid van een drukke stad. Maar ook voor kinderkamers zijn er leuke “muurschilderingen”, waar de kinderen zelf een leuk verhaal bij kunnen verzinnen.

 • Eijffinger gordijnen

  Misschien iets minder bekend, maar Eijffinger levert naast behang ook gordijnstoffen. In veel gevallen zijn de stoffen qua kleur en dessin passend bij het behang. Maar los zijn ze uiteraard ook erg leuk.

Onze behang adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Marlies
Interieurstylist

Daarom werkt Schoone WOONwensen graag met de betere merken


Adres

Noordhaven 152a
4761 DD Zevenbergen

Contact

0168-370126
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.