Weer aan het werkzo richt je jethuiswerkplek in

Werk jij ook steeds vaker vanuit huis? Fijn, dan kun je je werkplek inrichten zoals jij het mooi vindt. Of je nu een aparte kantoorruimte in huis hebt met een lekker groot bureau, een plekje in de woonkamer of onder de loze ruimte onder de trap. We delen in dit blog onze tips voor een stijlvolle en praktische werkplek.

1. Een neutrale basis

Je werkt het best in een ruimte met een fijne neutrale basis. Dat kan een wittint zijn, maar ook grijs of taupe. Kies voor een neutrale basiskleur die je combineert met een accentkleur. Kleuren hebben invloed op je gemoedstoestand, dus daar kun je van profiteren op je werkplek. Geel- en blauwtinten bijvoorbeeld, stimuleren de creativiteit en groen zorgt voor balans.

2. Zorg voor de perfecte lichtinval

Is je thuiswerkplek een plek waar veel zonlicht komt, dan is het fijn om dit zonlicht te kunnen doseren. Zo heb je er geen last van dat je ineens het scherm van je computer niet meer kunt lezen. Met stijlvolle zonwering en raamdecoratie uit onze collectie van onder andere Luxaflex® creëer je de perfecte lichtinval op je werkplek. Kies je voor jaloezieën, Duette® Shades, een rolgordijn of multishades. Lees hier meer over onze verschillende soorten zonwering.

3. Frisse lucht

Met frisse lucht in huis werk je lekkerder. Het geeft je energie en werklust. Zorg er dus voor dat de lucht je huis kan doorstromen als je aan het werk bent of ventileer de ruimte extra door een raam open te zetten. Ook planten kunnen bijdragen aan frisse lucht op je werkplek. Ze zuiveren de lucht en verhogen het zuurstofgehalte in de ruimte.

4. Clean desk policy

Een opgeruimde werkplek zorgt voor een opgeruimd hoofd. Ben je klaar met werken? Ruim je spullen dan op. Hou ook je bureau en werkplek opgeruimd door een overvloed aan accessoires en stationery te voorkomen. Berg alles wat je niet gebruikt op in dozen of manden om de ruimte rustig en overzichtelijk te houden.

5. Warme voeten

Leg een lekker warm (en hoogpolig) vloerkleed onder je bureau. Thuis heb je de ultieme luxe om lekker zonder schoenen of zelfs op blote voeten te kunnen werken. Een vloerkleed is dan heerlijk warm en zacht.

Wil je meer tips voor het inrichten van je thuiswerkplek of een andere ruimte in huis? We adviseren je graag! Maak alvast een afspraak of kom langs in de winkel!