Sluiten

bece® in de regio Zevenbergen en Breda

Schoone WOONwensen is de bece® specialist

Schoone WOONwensen is de erkende interieurspecialist voor bece® raamdecoratie voor de regio Zevenbergen en Breda. Schoone WOONwensen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van bece® raamdecoratie, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar raamdecoratie. Kiest u voor bece® raamdecoratie, dan kiest u voor raamdecoratie waarbij actuele trends en mode is toegepast. Wij nemen uw bewuste keuze voor bece® raamdecoratie graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe bece® raamdecoratie?

Er valt heel wat te kiezen bij Schoone WOONwensen

Bekijk de vele mogelijkheden van bece®. Schoone WOONwensen biedt u de meest uitgebreide collecties raamdecoratie in de regio Zevenbergen en Breda

  • Zelf de mate van lichtinval en privacy bepalen

    Bij Schoone WOONwensen begrijpen wij dat het fijn is om zelf de touwtjes in handen te hebben en uw raamdecoratie af te kunnen stemmen op uw wisselende persoonlijke voorkeuren. De collecties van bece® bieden hierbij voor u de uitkomst!

  • Bijzondere ramen decoreren zonder problemen

    U bent trots op uw bijzondere ramen. De unieke vorm van de ramen wilt u graag behouden en zo mooi mogelijk naar voren laten komen. Of uw raam nu schuin, op- of afloopt, in de vorm van een drie-, vijf- of zeshoek, of rond is. Voor elke raamvorm heeft bece® passende raamdecoratie.

  • Decoreer uw badkamer zorgvuldig

    Na een lange dag is het fijn om te kunnen ontspannen in een comfortabele badkamer. Creëer sfeer en privacy in uw badkamer met raamdecoratie. Bece® biedt in haar collecties verschillende stoffen en materialen aan voor vochtige ruimtes zodat u lang plezier zult hebben van de raamdecoratie.

Onze bece® adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bas
Interieurstylist

Adres

Noordhaven 152a
4761 DD Zevenbergen

Contact

0168-370126
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.