Sluiten

JASNO blinds in de regio Zevenbergen en Breda.

Schoone WOONwensen is de JASNO specialist

Schoone WOONwensen is de interieurspecialist voor JASNO blinds voor de regio Zevenbergen en Breda. Schoone WOONwensen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van JASNO, maar heeft ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die jou helpen bij het realiseren van de beste deal als je op zoek bent naar blinds. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren we jou een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe JASNO blinds?

Er valt heel wat te kiezen bij Schoone WOONwensen

Bekijk de vele mogelijkheden van JASNO. Schoone WOONwensen biedt je de meest uitgebreide collecties van JASNO in de regio Zevenbergen en Breda. Voor meer informatie kun je ook kijken op de website van JASNO

  • Kleur bekennen

    JASNO blinds bekennen altijd kleur. De JASNO blinds zijn er in alle kleuren van de regenboog. Je kunt kiezen voor de gelakte of de gebeitste variant. Alles kan. Een groot voordeel is ook dat de kleuren grotendeels matchen met de kleuren van de shutters. Ideaal om te combineren dus! Of ga je voor je persoonlijke kleur en maak je een keuze uit het complete palet aan kleuren?

  • Oog voor detail

    JASNO blinds zijn geen gewone houten jaloezieën. De kwaliteit ervan herken je aan de vele doordachte details, en deze maken een wereld van verschil. Denk aan de lakafwerking, de blinds zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak. Daarom zijn ze ook geschikt voor in de badkamer. Ook de houtsoort die wordt gebruikt, Paulownia, is van buitengewone kwaliteit. Deze staat bekend om de subtiele nerfstructuur en wordt ook wel prinsessenboom genoemd en is vaak aangeplant door mensenhanden en daardoor een duurzame keuze.

  • Altijd op maat gemaakt

    JASNO blinds zijn met de verschillende opties geheel naar eigen smaak in te richten. Zo kan je bijvoorbeeld de kleur van het bedieningskoord laten afstemmen met de kleur van de blinds. Maar de blinds zijn dankzij de Somfy bediening ook automatisch bedienbaar!

Onze JASNO adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bas
Interieurstylist

Adres

Noordhaven 152a
4761 DD Zevenbergen

Contact

0168-370126
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.