Sluiten

Luxaflex Silhouette Shades in de regio Zevenbergen en Breda.

Schoone WOONwensen is de Luxaflex Silhouette Shades specialist

Schoone WOONwensen is de interieurspecialist in Luxaflex Silhouette Shades in de regio Zevenbergen en Breda. Schoone WOONwensen biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van o.a. de Luxaflex Silhouette Shades, ook de beste condities en services aan iedereen in de regio waarin Schoone WOONwensen dit zonder meerkosten kan bieden. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe Luxaflex Silhouette Shades?

Er valt heel wat te kiezen bij Schoone WOONwensen

Bekijk de vele mogelijkheden van Silhouette Shades. Schoone WOONwensen biedt u de meest uitgebreide collecties van Luxaflex in de regio Zevenbergen en Breda

 • Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy

  Met de ingenieuze constructie van Silhouette® Shades kiest u voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u het binnenvallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Door de unieke doekconstructie voorkomt u een hinderlijk moiré effect waardoor u optimaal kunt genieten van rustig doorzicht.

 • Niet meer alleen in standaard wit, ecru en beige

  Het aantal kleuren in onze collectie is sterk uitgebreid, zodat Silhouette® Shades perfect aansluiten bij elk interieur. Naast het reeds bestaande wit, ecru en beige kunt u nu kiezen uit een brede waaier aan kleuren. Daarnaast is de Silhouette Shades leverbaar in diverse stoffen.

 • In 3 lamelbreedtes en een unieke UV-bescherming tot 99%

  Gebleven zijn de verschillende lamelbreedtes (50, 75 en 100 mm), waardoor Silhouette® Shades toepasbaar zijn voor elk formaat raam en ieder interieur. Een bijkomend voordeel: de harde inwerking van ultraviolet licht, dat verkleuring veroorzaakt van meubelen en houten vloeren, wordt door Silhouette® Shades sterk gereduceerd. Met de lamellen open wordt een UV-bescherming bereikt tot 88% en gesloten zelfs tot 99%

 • Vederlichte kindveilige bedienings-mogelijklheden

  Standaard is een oneindig bedieningskoord om de Silhouette® Shades op te trekken of te laten zakken en tevens de lamellen te kantelen. UltraLift™ is een revolutionair koordmechanisme om het gordijn op te trekken en neer te laten, en de lamellen te kantelen. Het heeft een strakke look en is bovendien veilig voor kinderen doordat er geen lus in het koord zit. Het kan nog gemakkelijker met de vernieuwde en vrijwel geruisloze PowerRise® afstandsbediening.

Onze Luxaflex Silhouette Shades adviseur helpt u graag bij uw keuze.

Bas
Interieurstylist

Adres

Noordhaven 152a
4761 DD Zevenbergen

Contact

0168-370126
 

Openingstijden

Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten


Elke vrijdag koopavond en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.