heel veel inspiratie in ons restylemagazine... md-lg

heel veel inspiratie in ons restylemagazine...

Alle actuele aanbiedingen bij Schoone WOONwensen.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Hieronder vind je alle lopende acties op een rij. Wil je meer weten over een bepaalde actie? Lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-08-2019

NL Label horren gratis advies aan huis

NL Label horren gratis advies aan huis

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

10% korting op een vloerkleed op maat!

Met een vloerkleed op maat kies je voor de beste oplossing voor jouw interieur. Een vloerkleed op maat is niet alleen perfect dankzij de afmetingen, het helpt ook om de akoestiek in huis te verbeteren! Neem ook een kijkje bij de Desso collectie, waarbij heel veel verschillende randafwerkingen mogelijk zijn. Er zit dus altijd iets voor jouw smaak bij. Kom langs bij ons in de winkel en bekijk de mogelijkheden!

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

Parade tapijt 10% korting op de hele collectie

Tapijt in huis kent vele voordelen. Het voelt zacht en comfortabel aan, helpt de akoestiek in huis te verbeteren en is veilig en zeer slijtvast. Ben je toe aan een nieuw tapijt in huis? Dan is dit de kans om het niet alleen mooi, maar ook nog extra voordelig te realiseren! Nu op Parade tapijt 15 procent korting.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-08-2019

Luxaflex® Silhouette 4e kado

Of je nu een klassiek, landelijk, minimalistisch, botanisch of juist een industrieel interieur hebt: Luxaflex Silhouette zonwering past altijd. Koop je in augustus Luxaflex® Silhouette zonwering? Dan ontvang je van ons elk 4e product kado!

bekijk de actie