Een gezond binnenklimaat begint bij Schoone WOONwensen

Leef naar hartenlust in een gezond huis

Comfort in huis is erg belangrijk. Een inrichting die past bij jouw wensen, een stijl die klopt en kleuren en materialen die op elkaar zijn afgestemd dragen bij aan het echte thuisgevoel. Wij adviseren je graag over jouw droominterieur, waarbij we oo...
Lees meer

Op je gezondheid

Naast jouw nieuwe woonstijl denken wij ook mee over de praktische eisen van jouw vloer-, wand- en raamdecoratie. Bijvoorbeeld over hun bijdrage aan een gezond binnenklimaat. De lucht die we inademen is namelijk van grote invloed op onze gezondheid. Een goede isolatie, onderhoudsvriendelijke vloeren en raamdecoratie en een tapijt dat stof vasthoudt zijn voorbeelden van praktische oplossingen om het comfort in huis te verhogen.

 

In ons nieuwe inspiratiemagazine besteden we aandacht aan een gezond binnenklimaat, maar ook aan energie besparen en akoestiek in huis. Lees onze tips en kijk binnen bij mooie interieurprojecten! Bekijk hieronder het magazine:

Acties waar je blij van wordt:

Natuurlijk Marmoleum

Natuurlijk Marmoleum

Marmoleum is onze meest duurzaamste vloer, heb je misschien weleens gelezen. De vloer wordt CO2-neutraal geproduceerd en gemaakt van natuurlijke, snel hernieuwbare grondstoffen zoals lijnolie, hars en kalksteen. Maar naast duurzaam, is de vloer ook nog eens gezond! De natuurlijke grondstoffen, vooral lijnzaadolie, remmen namelijk de groei van bacteriën. De vloer is verder schimmelwerend, hypoallergeen en er worden geen weekmakers gebruikt. Ben je geïnteresseerd in de gezonde eigenschappen van Marmoleum? Kom langs in onze winkel!

Tapijt houdt stof vast

Tapijt houdt stof vast

Wist je dat tapijt stof veel beter vasthoudt dan een harde vloer, zoals laminaat of PVC? Vooral als je een stofallergie hebt of astmatisch bent, is tapijt een goede keuze. Stof dwarrelt minder rond in huis waardoor je minder klachten ervaart. Kies daarom voor kamerbreed tapijt of een karpet in ruimtes waar je vaak bent. Er is zelfs speciaal tapijt, zoals Desso AirMaster for Home dat speciaal is ontwikkeld om schadelijke fijnstoffen vast te houden. Benieuwd? We helpen je graag!

Ontdek onze slimme oplossingen en maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs:

Na het invullen van het formulieren nemen wij telefonisch contact op voor het maken van een afspraak.

 

Bij het verzenden van dit formulier ga ja akkoord met ons privacybeleid