blogs
12 mei, 2021

Ervaar de luxe van automatische PowerView® bediening

Ervaar de luxe van automatische PowerView® bediening


Stel je voor dat op elk moment van de dag de perfecte sfeer in huis gecreëerd wordt. Het kan met de automatische PowerView® Automation bediening voor Luxaflex®.  Je hoeft het alleen maar te programmeren via je app, smartphone of tablet en het doet automatisch zijn werk. Kies ook voor de perfecte lichtinval en het gemak van PowerView®, je wilt nooit meer anders!

Het klinkt bijna te goed om waar te zijn: je raamdecoratie openen en sluiten met een druk op de knop. Jouw raambekleding doe je open of dicht met de PowerView® app, met de stijlvolle Pebble afstandsbediening of door deze aan te sluiten op je Smart Home. Door het maken van scènes gaat de raambekleding op jouw gekozen moment volledig automatisch omhoog of omlaag. Zo simuleer je jouw aanwezigheid. Handig als je op vakantie bent! De zonwering gaat dagelijks open en dicht na eenmalig instellen. Je houdt je huis koel in de zomer, warm in de winter en kan met een gerust hart een avondje uit.

Luxaflex Powerview blog (2).jpg

Zonlicht dat met je meebeweegt

Licht verandert naarmate de dag verloopt, en daarmee ook de manier waarop je licht reguleert. De sleutel tot het maken van een passend lichtplan voor je huis is dat je weet welk licht je gebruikt en wanneer. Bedenk dat de functie van een kamer door de dag heen kan veranderen en stem daar de lichtoplossingen op af. Dit maakt PowerView® Automation zo ideaal. Dit kan bijvoorbeeld door de zonwering automatisch in te stellen, zodat het licht met je meebeweegt. 

Luxaflex Powerview blog (4).jpg

Controle over de lichtinval in huis

Met PowerView® Automation kun je Luxaflex® raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening nauwkeurig aansturen, door bijvoorbeeld automatisch één of alle zonwering bij je thuis te openen of te sluiten volgens vooraf ingestelde favoriete instellingen en programma’s. Het geeft je de ultieme controle over de lichtinval en privacy. En je hoeft je geen zorgen te maken dat je huis te warm wordt als je er niet bent. PowerView® doet al het werk voor je, ook als je niet thuis bent.

Luxaflex Powerview blog (5).jpg

PowerView® in combinatie met Silhouette® Shades

Combineer de automatische bediening met vrijwel alle zonwering van Luxaflex®. Ga bijvoorbeeld voor de elegante Silhouette® Shades, een zonwering die de luxe van automatische bediening verdiént. De zachte vormen en stijlvolle belijning en materiaalkeuze van de Silhouettes® verdelen licht gelijkmatig over de kamer. Door de lamellen te kantelen kun je meer of minder zonlicht binnenlaten, terwijl het felste licht wordt gefilterd. De ideale zonwering om licht en privacy in huis te regelen en daarom de ideale combinatie met automatische bediening. 

Luxaflex Powerview blog (1).jpg

Kom langs voor advies over PowerView®

Ben je niet zeker of automatische bediening bij je past of heb je vragen over het gebruik? Laat je informeren over de bediening door één van onze interieuradviseurs. We kunnen je uitgebreid het gebruik van de app- of spraakbediening uitleggen en de programma’s tonen. Daarbij kunnen we je helpen bij het instellen van voorkeursprogramma’s. Laat je direct adviseren in onze winkel of maak een afspraak voor een interieuradvies bij je thuis of in onze winkel.